24-option-large-button
Hyödyt ja haitat
  • Lisensoitu & vakava pelaaja
Ostosumman

€24 - €200k

89% maksettu vähintään €250 talletus
+ 30% bonus

24Option

LISENSSI

24Option oli markkinoiden ensimmäisiä meklareita, sillä se perustettiin jo vuonna 2009. Heidät on lisensoitu Cypress Securities and Exchange Comissionin (CySec) toimesta. Lisenssinumero on 207/13 ja heitä säädellään myös Iso-Britanniassa ja Saksassa.

VAKAVASTI OTETTAVA TOIMIJA

Perustamisestaan lähtien yritys on vakiinnuttanut paikkansa parhaimpana ja vakavasti otettavimpana meklarina. Heidän käyttäjäystävällinen alustansa soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneemmille sijoittajille. Jos olet vasta-alkaja binäärioptiokaupassa, on 24Option paras meklari sinulle. Heidän koulutuskeskuksensa on täynnä videokursseja, webinaareja, markkina-analyyseja, uutisia ja paljon muuta. Lisäksi sinulla on mahdollista tehdä testiajo demotilin avulla ennen kuin alat tehdä kauppaa tosissasi.

ALUSTA

24Optionin alusta on käyttäjäystävällinen ja esteettisesti puhutteleva. Heillä on myös laaja tarjonta koulutusmateriaalia, jonka avulla voit oppia enemmän alustasta. Löydät helposti sen binäärioptiotyypin, joka soveltuu sinulle parhaiten ja alustan käyttäjäystävällinen design auttaa sinua seuraamaan kuluvaa aikaa ja tuottoa.

OPTIOT

24Optionilla on hyvä valikoima erilaisia binäärioptioita. Heiltä löytyy 130+ (11 raaka-ainetta, 34 valuuttaa, 24 pörssi-indeksiä 58 osaketta) finanssi-instrumenttia, joista voit valita.

Muutama 24Optionin binäärioptiotyyppejä ovat:

  • High/Low Korkea/Matala optio. Voit investoida siihen, kuinka sijoituskohteen hinta laskee tai nousee. Jos ennakoit oikein, maksetaan sinulle prosentuaalinen voitto, mutta jos ennakoit väärin, menetät sijoittamasi summan. Tätä kutsutaan myös kaikki-tai -ei mitään-optioksi.
  • Short term Short term-optiot ovat tavallisia binäärioptioita, niiden markkinakehitysaika on vain lyhyempi. 24Optionilla tämä aika on 30 sekuntia, 60 sekuntia, 2 minuuttia tai 5 minuuttia.
  • One touch Nämä ovat binäärioptioita, joissa sijoitat siihen, saavuttaako se erityisesti määritellyn markkina-arvon ennen kuin tietty aika on kulunut. Tämän tyyppinen binäärioptio on saatavilla sekä perusmallisena että versiona, joka on riskiltään suurempi, mutta joka voi antaa suuremman voiton. Tämän nimi on High Yield Touch-optio.
  • Boundary Boundary on optiotyyppi, jolla on ylempi ja alempi hintaraja, ja sinun tehtävänäsi on ennakoida, pysyykö sen arvo näiden rajojen sisällä tietyllä aikavälillä. Tämä binäärioptio on saatavilla myös High Yield Boundary-versiona, jolla on suurempi riski, mutta myös suurempi tuotto.

Esimerkkejä erilaisista 24Optionin sijoitusvaihtoehdoista:

Raaka-aineet: Kulta, kupari, öljy, kahvi, sokeri

Valuutat: EUR/USD, GBP/USD, EUR/JPY, EUR/GBP, AUD/USD

Pörssi-indeksit: Dow Jones, Nasdaq Composite, IBEX- 35, CAC, Nikkei 225

Osakkeet: Coca-Cola, Amazon, Samsung, Google, Nike

BONUS

24Option tarjoaa talletusbonuksen kaikille asiakkaille, joilla on oikea tili. Bonussumman suuruus riippuu talletussummastasi. Liikevaihtovaatimus 24Optionin bonuksilla on 30-50%. Vaikuttaa korkealta, mutta binäärioptioilla voi myös voittaa suuria summia.

  • Talleta 500-999€, niin saat 30% bonusta, kierrätysvaatimus x 30
  • Talleta 1000-2499€, niin saat 50% bonusta, kierrätysvaatimus x 50
  • Talleta 2500-4999€, niin saat 75% bonusta, kierrätysvaatimus x 50
  • Talleta 5000€ +, niin saat 100% bonusta, kierrätysvaatimus x 50

KILPAILUT & TURNAUKSET

Täällä kilpailet muiden sijoittajien kanssa parhaista tuloksista ja voit voittaa 24000€ tai muita hienoja palkintoja. Voit seurata kilpailun edistymistä tulostaululta ja tämä voidaan nähdä eräänlaisena bonuksena tai kannustimena sinulle sijoittajana.

DEMOTILI JA TILITYYPIT

24Option on yksi niistä harvoista meklareista, jotka tarjoavat asiakkailleen demotilin. Demotili käy hyvin sinulle, joka olet vasta-alkaja binäärioptiokaupassa. Demotilille pääsy vaatii kuitenkin talletuksen tekemisen. Suosittelemme tätä lämpimästi, sillä tämä on täydellinen tapa oppia käyttämään alustaa ennen kuin alat sijoittamaan rahojasi tosissasi.
Kun olet valmis alkamaan käymään kauppaa oikealla rahalla, voit valita viidestä eri tilityypistä. Ne eroavat toisistaan siinä, minkälaista käyttäjätukea saat aja minkälaisia työkaluja sinulla on käytössäsi. Tilit on jaoteltu seuraavasti: Perus, Hopea, Kulta, Platina ja Timantti.

MOBIILI

24Optionilla on erittäin hyvä ladattava mobiilisovellus, jonka avulla voit käydä kauppaa binäärioptioilla reaaliaikaisesti. Voit käyttää sovellusta kaikissa mobiililaitteissa kuten puhelimet ja tabletit, iOS, Android tai Windows-käyttöjärjestelmillä. 24Option-sovelluksen löydät iStoresta tai GooglePlaysta. Sopii sinulle, joka haluat käyttää mobiililaitetta ja saada suoran pääsyn markkinoille menettämättä yhtään hyvää sijoitusmahdollisuutta.

TALLETUKSET JA NOSTOT

Kun rekisteröidyt uutena asiakkaana 24Optionille, täytyy sinun esittää henkilöllisyystodistus sekä todistus kotiosoitteestasi, yleensä jokin lasku käy tähän hyvin. Kun tilisi on hyväksytty ja olet tallettanut 250€ (pienin talletus), voit alkaa käyttää demotiliäsi tai oikeita rahojasi.
24Optionilla ensimmäinen nosto on ilmainen, sen jälkeen riippuu perittävä korvaus siitä, minkä tyyppinen tili sinulla on. Luottokortteja, Skrilliä tai Netelleriä käytettäessä ei nostoille ole minimisummaa. Pankkisiirroille pienin summa on 50€. Nosto tapahtuu kolmen päivän kuluessa pyyntösi päivämäärästä.

ASIAKASPALVELU

24Option tarjoaa hyvin ammattimaista, englanninkielistä asiakaspalvelua vuorokauden ympäri. Tavoitat heidät puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Live chat on usein paras ja nopein tapa saada vastauksia kysymyksiin. Kun sinulla on pohdittavaa tai kysymyksiä kaupankäynnin aikana, on asiakaspalvelu vain yhden klikkauksen päässä.

YHTEENVETO

24Option on vakavasti otettava meklari vakavissaan oleville sijoittajille, huolimatta siitä, oletko aloittelija vai ammattilainen. Heidän koulutuskeskuksensa, uutiset ja analyysit mahdollistavat sijoittajan pysymisen ajan tasalla ja hyvin informoituna. Koska 24Option on lisensoitu ja tunnettu toimija, tekee se heistä turvallisen ja luotettavan alustan kaupankäynnille. Ainut asia, joka laskee yleisarvosanaa, on 250€:n minimitalletus, joka tuntuu hieman korkealta. Sama koskee 50-kertaista kierrätysvaatimusta. Tästä huolimatta on 24Option ehdottomasti parhaiden meklareiden joukossa, ja suosittelemme sitä lämpimästi.