anyoption
Hyödyt ja haitat
  • Tarjoaa One Touch vaihtoehtoja
Ostosumman

€25 >

70% maksettu vähintään €200 talletus
+ 100% bonus

AnyOption

YLEISKATSAUS – ANYOPTION

AnyOption perustettiin vuonna 2009 Kyproksella ja yksi vanhimmista binäärioptiomeklareista. Binäärioptiomarkkina on suhteellisen nuori, on AnyOption yksi suosituimmista meklareista, erityisesti aloittelevien sijoittajien parissa. AnyOption on yksi niistä harvoista meklareista, joka tarjoaa One Touch -optioita ja jonka kaupankäyntialusta on lokalisoitu useammalle kielelle.

TURVALLINEN JA VAKAVASTI OTETTAVA MEKLARI

AnyOption on vuoden -09 alusta asti noussut säännöllisesti suosituimmaksi binäärioptiomeklariksi. Kyseessä on vakavasti otettava ja turvallinen meklari, joka asettaa asiakkaan turvallisuuden etusijalle. Kaupankäyntialusta on pitkälle kehitetty ja erittäin käyttäjäystävällinen kaupankäyntiohjelma. Etuna on se, että asiakkaan ei tarvitse ladata itselleen mitään toista ohjelmistoa, jotta voi käyttää alustaa. AnyOption on tarkan sijoittajan meklari, sillä se tarjoaa mahdollisuuden katsella jopa neljää eri optiota yhtä aikaa.

Alusta on pitkälle kehitetty ja siinä on joitakin todella hyviä toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi Roll Forward. Tämä toiminnallisuus antaa sijoittajalle mahdollisuuden siirtää kaupan ajankohtaa menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Voi toisin sanoen pidentää tai lyhentää kaupan päättymisaikaa, kun olet valinnut sijoituskohteesi.

ANYOPTION – BINÄÄRIOPTIOT MOBIILISTI

AnyOption tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden binäärioptiokauppoihin jopa suoraan kännykän näytöltä. Mobiilisijoittaminen tarkoittaa sitä, että voit ottaa sijoituksesi mukaasi minne tahansa menet, tarkistaa aikoja ja seurata voittojesi tilannetta yhtä hyvin kotonasi kuin bussissa istuessa. Mobiilisijoittamiseen pääset käsiksi lataamalla puhelimesi sovelluskaupasta AnyOption-sovelluksen. Sovellus toimii yhtä hyvin iPhonella ja Androidilla. Meklarilta saa jopa ilmaista neuvontaa. Sinun täytyy kuitenkin tehdä yli 100 € sijoitus saadaksesi ilmaiset sms-tiedotteet esimerkiksi tuloksesta.

BINÄÄRIOPTIOKAUPPA ANYOPTIOLLA

Jos päätät ostaa binäärioptioita AnyOptionin kautta, on sinulla mahdollisuus sijoittaa tavallisiin High/Low-vaihtoehtoihin sekä One Touch -optioihin. AnyOption tarjoaa myös toiminnallisuuden nimeltään Option+. Sen avulla voit myydä option takaisin meklarille ennen kuin sen aika on mennyt umpeen. AnyOption antaa silloin sinulle 50–70 % voittoa tehneestä kaupasta. AnyOptionilla on takaisinmaksutakuu, joka riippuu valitsemastasi voittoprosentista.

  • 50 % voittoprosentilla saat 25% takaisin tappion yhteydessä
  • 55 % voittoprosentilla saat 20 % takaisin tappio yhteydessä
  • 60 % voittoprosentilla saat 15 % takaisin tappion yhteydessä
  • 65 % voittoprosentilla saat 10 % takaisin tappion yhteydessä
  • 70 % voittoprosentilla saat 5 % takaisin tappion yhteydessä

AnyOption tarjoaa niin kutsuttua Non Stop -kauppaa, mikä tarkoittaa binäärioptiokauppaa yli 200 markkina-alueella vuorokauden ympäri.

AnyOptiolla voit tehdä kauppaa muun muassa:
Indekseillä: Dow Jones, Nasdaq, OMX Stockholm 30, AEX, PSI 20 ja TECDAX
Valuutalla: EURO/JPY, AUD/USD, GBP/USD, USD/SEK
Raaka-aineilla: Öljy, hopea, kulta ja maakaasu
Osakkeilla: Google, Apple, Amazon, Coca-Cola, Nike, Pepsi, Twitter, Microsoft, Exxon Mobil, Pfize
Talletus ja nosto AnyOptionilla

AnyOption tarjoaa varman ja turvallisen tavan tallettaa ja nostaa varoja. Lisäksi voit käyttää useita eri maksutapoja: pankkisiirto, luottokortti, EPS, Skrill tai Ukash.

YHTEENVETO

AnyOption tarjoaa asiakaspalvelua arkisin ja voit helposti tavoittaa heidät myös puhelimitse, sähköpostitse ja live chatin kautta. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja vastaa nopeasti live chatin kautta, mutta olisi hyvä, jos heidät tavoittaisi myös viikonloppuisin ja pyhinä tai että heillä olisi jonkinlainen palvelu ympäri vuorokauden.

Yksi AnyOptionin eduista on, monen toimintavuoden ohella, heidän tarjoamansa Roll Forward, rahat takaisin-takuu, tekstiviestipalvelu, sekä Option +. Olisimme kuitenkin mielellämme nähneet jonkinlaisen VIP- tai kanta-asiakasohjelman sijoituksia usein tekeville asiakkaille.
AnyOption on eräs markkinoineiden parhaista meklareista ja heillä on pitkä kokemus, turvalliset ja joustavat ratkaisut sekä laaja tarjonta.