bancdebinary
Hyödyt ja haitat
  • Superb alustan
  • Demotili
  • Innovative vaihtoehtoja
Ostosumman

€1 - €8000

90% maksettu vähintään €250 talletus
+ 100% bonus

Banc De Binary

LISENSSI

Banc De Binary on yksi vanhimmista kaupankäyntialustoista binäärioptioille ja se perustettiin jo vuonna 2009, talouskriisin jälkimainingeissa. Yrityksen kotipaikka on Limassol Kyproksella ja sen toimintaa säätelee Cyprus Securities and Exhange Comiddion (CySEC) ja sen lisenssinumero on 188/13. Se on rekisteröity myös Financial Conduct Authorityn (FCA) toimesta Iso-Britanniassa.

VAKAVASTI OTETTAVA TOIMIJA

Bank De Binary on erittäin vakavasti otettava toimija ja heillä on ankarat turvallisuusvaatimukset. Ennen kuin he voivat alkaa sijoittaa, täytyy kaikkien asiakkaiden käydä läpi perusteellinen varmennusprosessi. Saattaa tuntua rasittavalta joutua toimittamaan kaikki vaaditut tiedot, mutta loppujen lopuksi juuri tätä prosessia sijoittajat arvostavat ja se myös tekee Banc De Binarysta vakavasti otettavan ja turvallisen meklarin.

ALUSTA

Banc De Binary käyttää Spot Option-alustaa. Se on helppokäyttöinen ja suosittu sijoittajien keskuudessa. Opit muutamassa minuutissa käymään kauppaa optiolla niillä markkinoilla, jotka kiinnostavat sinua. Aiheesta löytyy myös erittäin hyvää koulutusmateriaalia muun muassa e-kirjojen, webinaarien sekä ilmaisten analyysien muodossa.

OPTIOT

Banc De Binary tarjoaa kaupankäyntiä binäärioptioilla kaikilla neljällä suurimmista markkinoista: valuutat, osakkeet, raaka-aineet sekä indeksit. Banc De Binary tarjoaa yli 100 erilaista kaupankäyntimahdollisuutta.

  • Binäärioptiot
  • One touch
  • Optionrakentaja – innovatiivinen työkalu, joka antaa asiakkaan valita oman käytettävyytensä, tuottonsa ja sijoittamansa summan.
  • Metaoptiot
  • Asteittaiset optiot

Lisätietoa näistä alustoista luvassa pian.

Esimerkkejä optioista:
Raaka-aineet: Kahvi, Maissi, Öljy, Kulta, Hopea
Valuutat: AUD/JPY, EUR/USD, GBP/USD, USD/CAD, USD/RUB
Indeksit: DOW, IBEX, NASDAQ, NIKKEI 225, S&P 500
Osakkeet: CISCO, CITI GROUP, DISNEY, EBAY, FACEBOOK

Bonus

Banc De Binary tarjoaa kaikille uusille sijoittajille 100% bonuksen kuinka suuresta talletussummasta tahansa. Tämä kuulostaa anteliaalta mutta kannattaa muistaa, että nämä bonukset täytyy kierrättää 40-50 kertaa, ennen kuin mitään voittoja voidaan nostaa. Voit kuitenkin kieltäytyä bonuksesta ja tallettaa ja nostaa rahaa oman halusi mukaan.

DEMOTILI JA TILITYYPIT

Banc De Binaryn demotilillä saat käytettäväksesi 50 000 euroa virtuaalisiin kauppoihin. Banc De Binaryn demotili ei kuitenkaan ole täysin ilmainen, sillä sinun täytyy rekisteröityä ja tallettaa 250 euron minimisumma varmistaaksesi pääsyn demotilille. Tämä sopii hyvin sijoittajalle, joka on vasta aloittamassa kaupankäyntiä binäärioptioilla ja haluaa kokeilla miten se toimii ennen kuin ottaa riskejä.

Muita tilityyppejä ovat:
Silver – Pienin mahdollinen talletus on 250€ ja suurin 2500€. Sopii täydellisesti vasta-alkajalle.
Gold – Sijoita välillä 2500€ – 5000€. Sopii sijoittajille, joilla on jo kokemusta ja taitoa.
Personal Reserved Account – todellisille välittäjille todellisilla VIP-palveluilla.

MOBIILI

Banc De Binarylla on erittäin hyvä sovellus kaupankäyntiin puhelimella ja tabletilla. Sovelluksesta löytyvät periaatteessa kaikki samat toiminnot kuin tietokoneelle tarkoitetusta alustastakin. Sovelluksella voit tehdä sekä talletuksia että nostoja.

TALLETUKSET JA NOSTOT

Talletusten teko Banc De Binaryssa on turvallista ja hoituu yksinkertaisesti kun olet rekisteröitynyt ja avannut tilin. Kaikki tavalliset internetin maksutavat ovat käytössä, mukaan lukien Visa, Mastercard, WebMoney, PayPal, Neteller, pankkisiirrot ja Money Bookers. Nostojen alaraja on 50€ ja noston suorittamiseen kannattaa laskea kaksi päivää, mikä meidän mielestämme on hyväksyttävää.

Banc De Binaryn asiakaspalvelua ei ole saatavilla suomen- tai ruotsinkielisenä. Paras vaihtoehto useimmille suomalaisista onkin käyttää englanninkielistä asiakaspalvelua. Asiakaspalvelun henkilökunta on asiantuntevaa ja pystyy vastaamaan kysymykseen kuin kysymykseen. Heidät saa kiinni chatin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Jos valitset puhelimella soittamisen, he soittavat sinulle, joten sinun ei tarvitse istua odottamassa puhelinjonossa.

YHTEENVETO

Band De Binaty on turvallinen ja käyttäjäystävällinen alusta. Se on helposti lähestyttävä ja tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot sekä kokeneille että aloitteleville binäärioptiolla kauppaa tekeville. Olet sitten vasta-alkaja tai kokenut sijoittaja, on kauppojen teko Band De Binaryssa suoranainen ilo, eikä vähiten 90%:n tuoton ansiosta. Alusta on suosittu ympäri maailmaa ja saanut monta tunnustusta. Ainoa miinus on että alustaa ei ole saatavilla suomeksi eikä suomen- tai ruotsinkielistä asiakaspalvelua ole tarjolla.