bdswiss
Hyödyt ja haitat
Ostosumman

€5 - €1500

85% maksettu vähintään €100 talletus

No bonus

BD Swiss

LISENSSI

BD Swiss on rekisteröity Kyprokselle ja sen lisenssinumero on 199/13. Se on rekisteröity myös ruotsalaiseen Finansverketiin (FI) sekä sillä on samanlaisia lisenssejä erilaisista finanssi-instituutioista ympäri Eurooppa.

VAKAVASTI OTETTAVA TOIMIJA

BD Swiss tai Banc De Swiss kuten sitä myös kutsutaan, perustettiin vuonna 2011 ja sen kotipaikka on Limassol Kyproksella. Yrityksellä on toimipiste myös Frankfurtissa Saksassa, joten he keskittyvät voimakkaasti saksalaisiin markkinoihin.

ALUSTA

BD Swissin alusta perustuu SpotOptioniin, joka on suurin kaupankäyntialustojen toimittaja. Siinä on hyvin helppo navigoida ja sen design voi joskus tuntua hieman minimalistiselta. Tämä johtuu mielestämme siitä, että halutaan välttää vasta-alkajia saamasta sotkuista ja musertavaa vaikutelmaa. Koulutusmateriaalia löytyy oppaiden muodossa, mutta ne ovat kaukana parhaimmasta alan tarjonnasta.

Optiot

BD Swissillä voi valita näistä optioista:

Binäärioptiot
Valitset vain osakkeen, raaka-aineen tai kauppatavaran, valuuttakurssin tai indeksin ja sijoitat siihen, päätykö se korkeampaan tai matalampaan arvoon kuin sijoitushetkellä tietyn ajanjakson puitteissa (tavallisimmin 5, 10, 15, 30 tai 60 minuuttia).

Parioptiot
Sen sijaan että sijoitettaisiin option laskuun, sijoitetaan siihen, kummalla kahdesta optiosta on korkeampi arvo tiettynä ajanjaksona.

Pitkäaikaiset
Pitkäaikaiset binäärioptiot toimivat kuten tavallisetkin binäärioptiot, teet vain sijoituksen normaalia pidemmälle ajanjaksolle. Voit esimerkiksi sijoittaa siihen, mihin jokin kurssi päätyy seuraavan kvartaalin jälkeen.

60 sekuntia
BD Swiss tarjoaa 60 sekunnin binäärioptioalustan niille, jotka haluavat käydä kauppaa todella nopealla tempolla. Kuten nimikin kertoo, sijoitat siihen, nouseeko vai laskeeko optio 60 sekunnin aikana.

One-Touch
Sen sijaan että sijoitat siihen nouseeko vai laskeeko option arvo tiettynä ajanjaksona, sijoitat siihen ylittääkö se tietyn arvon tiettynä ajanjaksona. Määrittelet ennalta optiolle raja-arvon, joka sen täytyy ylittää tiettynä ajanjaksona ja jos näin käy, saat tuoton.

Ladder-optiot
Ladder-optiot ovat edistyksellinen sijoittamisvaihtoehto, joita suositellaan vain kokeneille kaupankävijöille. Kun käyt kauppaa Ladder-optioilla, valitset option ja asetat kolme erilaista arvoa sekä kolmelle eri ajanjaksolle sen mukaan, minkä arvon optio mielestäsi saavuttaa. Jokaisesta oikeasta arvosta, jonka optio saavuttaa saat prosenttiosuuden tuotosta.

BD Swiss tarjoaa myös kaksi ainutlaatuista toimintoa: Double Up ja Rollover.
Double Upissa voit tuplata panoksen kaikkiin kauppoihin. Tämä toiminto on käytännöllinen kun kauppa näyttää tuottoisalta. Double Upilla sinulla on mahdollisuus tuplata tuottosi.

Rollover on toiminto, jonka avulla sinä kaupankävijänä voit pidentää binäärioption alkamisaikaa. Rollover-toimintoa voi käyttää 30% maksulla.

Esimerkkejä optioista:
Raaka-aineet: Kulta, öljy, platina, kahvi, sokeri
Valuutat: NZD/USD, USD/CHF, USD/ZAR, USD/SGD, AUD/USD
Indeksit: ASX(AUSTRALIEN), IBEX, NIFTY, NIKKEI 225, TEL AVIV 25
Osakkeet: Barclays, Google, HSBC Holdings, Rolls Royce, Teva Pharma

Bonus

BD Swiss ei tarjoa bonuksia, mutta heillä on silloin tällöin erikoistarjouksia, joita he tarjoavat alustansa kautta. Joten kannattaa kirjautua sisään tasaisin väliajoin, vaikka et käyttäisikään alustaa säännöllisiin sijoituksiin.

DEMOTILI JA TILITYYPIT

BD Swissillä ei ole tarjota demotiliä, joka mielestämme on harmillista meklarilta, joka haluaa alustansa olevan helppokäyttöinen sekä aloittelijoille että kokeneemmille sijoittajille. Yritys tarjoaa vain yhdenlaisen perustilin kaikille, huolimatta siitä, kuinka paljon tai vähän haluat sijoittaa.

MOBIILI

BD Swiss alusta on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille, jonka ansiosta voit tehdä kauppoja 24/7 missä sitten oletkaan, huolimatta siitä onko puhelimesi merkiltään Samsung tai iPhone. Mobiilisovellus on ulkonäöltään hyvin samanlainen kuin tietokoneissa käytettävä ja sinulla on käytössäsi miltei kaikki kaupankäynti- ja tilitoiminnot. Löydät BD Swiss-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta.

TALLETUKSET JA NOSTOT

BD Swissillä teet talletuksen helposti joko kortilla tai pankkisiirrolla. Pienin talletus on 100€. Pikaisimman noston saat tehtyä, jos käytät samaa rahansiirtometodia kuin talletusta tehdessäsi. Muistathan, että pankkisiirron läpimeno vie aina muutaman päivän ja jotkut pankit eivät anna käyttää esimerkiksi MasterCardia.

ASIAKASPALVELU

BD Swiss on yksi harvoista meklareista, jotka tarjoavat ruotsinkielistä asiakaspalvelua. Suomea ei toistaiseksi ole saatavilla. Tavoitat heidät numerosta 08-44 68 50 98. Lisäksi yhteydenotot onnistuvat englannin kielellä chatin kautta tai sähköpostitse. Asiakaspalvelu on avoinna vuorokauden ympäri ja henkilökunta on hyvin mukavaa ja auttavaista.

Yhteenveto

BD Swiss on hyvä alusta, joka on helposti ymmärrettävä ja sillä on helppo käydä kauppaa. Suuri plussa on ruotsinkielinen tuki ja helposti lähestyttävä design. Miinuspuoli on taas koulutusmateriaalin rajoittuneisuus ja se, ettei heillä ole demotiliä. Yritys ei myöskään tarjoa bonuksia tai jännittäviä kilpailuita. Kuten sanottu, alusta on hyvin vakaa, mutta he eivät tarjoa sitä pientä ekstraa, jota olemme hakemassa.