Demotili

Moni binäärioptio-meklari tarjoaa paljon koulutusmateriaalia. Voit löytää verkkoseminaareja, YouTube-videoita, e-kirjoja sekä paljon muuta. Monet tarjoavat myös demotilejä. Demotili on siis koetili, jota voit käyttää kokeillaksesi kaupankäyntiä ilman riskejä. Käytät virtuaalirahaa, joten et voi myöskään hävitä.

KOKEILE ILMAN RISKIÄ

utvarderaVasta-alkajalle täydellinen tapa hankkia kokemusta ja oppia ennen kuin sijoittaa oikeasti. Myös erittäin hyvä tapa tutustua alustan toimintoihin ja minkälaista on todellinen kaupankäynti. Koska käytät “leikkirahaa” kaupantekoon, voit investoida ilman että riskeeraat hävitä oikeaa rahaa. Et tietenkään myöskään tee oikeasti voittoa mutta opit kuitenkin kuinka järjestelmä toimii ja saat varmuutta kaupankäyntiin binäärioptioilla.

ILMAISTA VAI EI?

Osalla meklareista on tarjolla demotili, mikä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse tehdä suurempaa sijoitusta saadaksesi tämän tilin. Rekisteröidyttyäsi teet tavallisen rahansiirron ja tilinhoitaja tekee sinulle tilin. Useimmat binäärioptio-meklarit vaativat kuitenkin tilillepanon ennen kuin voit avata demotilin. Voi olla hyvä muistaa, että tilillepanon on oltava suhteellisen suuri 100 – 250 EUR meklarista riippuen.

Kun sinulla on demotili, voit rauhassa opetella itse alustan sekä ohjelmiston käyttöä. Useimmat ohjelmistot ovat hyvin intuitiivisia, mutta joudut kuitenkin opettelemaan niiden joustavaa käyttöä jonkun minuutin. Voit kokeilla eri vaihtoehtoja, markkinoita ja aikakehyksiä. Näin voit kokeilla mistä pidät tai mikä vaatii opettelua niin, että joudut hieman harjoittelemaan. Parasta tässä on, että tehdessäsi aloittelijan virheitä (kuten me kaikki) muttta leikkirahaa käytettäessä et häviä omia rahojasi.

DEMOTILIN EDUT

Demotilin käyttö on melkein ainoastaan positiivista. Olemme sitä mieltä, että kaikkien meklarien tulisi tarjota demotili ja olemme hämmästyneitä, etteivät kaikki tarjoa sitä standardina. Sitä paitsi suosittelemme kaikkia uusia investoijia avaamaan demotilin ennen kuin he alkavat kaupankäynnin oikealla rahalla. On vaivan arvoista, ei pelkästään siksi, että voit kokeilla kaupankäyntiä riskittömästi, vaan se mahdollistaa myös kaikenlaisten optioiden ja aikakehysten kokeilun ilman, että siitä aiheutuu kustannuksia sinulle.

HAITAT

Voiko demotilistä olla haittaa? Toki, ja suurin virhe demotiliä käytettäessä on, että on helppo ottaa suurempia riskejä kuin käytettäessä oikeaa rahaa. Oppiaksesi todella demotiliä käyttämällä sinun tulisi käydä kauppaa samoin kuin tekisit oikealla rahalla.

Toinen huono puoli voi olla, että jos onnistut kaupanteossa melkein joka kerta, sinusta tulee helposti ylimielinen aloittaessasi oikean rahan käytön. Ajattele, ettei muutaman päivän kaupankäynnillä voi vetää päätelmiä pidemmän aikavälin markkinoista, niillä on taipumus tasoittua eli voittoja seuraa myös tappiot. Vaikka suoriudut hyvin demotilin kanssa, on syytä olla varovainen kun aloitat oikean tilin käytön.

MITKÄ MEKLARIT TARJOAVAT DEMOTILIÄ?

Kaikki meklarit eivät valitettavasti tarjoa demotiliä. Olemme tehneet listan meklareista, jotka tarjoavat demotiliä, jos kaupankäynti binäärioptioilla on sinulle uutta.

IQ Option on nopeasti kasvanut ja markkinaosuuksia itselleen haalinut meklari. Olemme sitä mieltä täällä binäraoptioner.se:ssä, että he tarjoavat tämän hetken parhaan demotilin. Et tarvitse rahaa tai sijoitusta testataksesi kaupankäyntiä demotilillä. Suuri määrä saatavilla olevaa opintomateriaalia ei myöskään tee asiaa huonommaksi. IQ Options on hyvä valinta ensimmäiseksi meklariksi.

Stockpair on toinen valintamme demotilillä kaupankäyntiin. Heidän koulutuspalvelunsa avulla opit helposti heidän alustansa käytön ja saat hyödyllisiä vinkkejä kaupankäynnin avuksi. Stockpairin huono puoli on, että demotilin avataksesi sinun täytyy tallettaa 200 dollaria. Tämä rahaa jää lepäämään kunnes aloitat kaupankäynnin oikealla rahalla.

24Options on kolmas valintamme, jossa voit kokeilla kaupankäyntiä eri optioilla. Kuten Stockpairissa, vaaditaan täälläkin pieni tilillepano aloittaaksesi demoversion. Sinun täytyy ensin rekisteröityä ja ottaa yhteyttä tilinhoitajaan päästäksesi edelleen kaupankäyntiin.

Banc de Binary on neljäs valintamme jossa voit aloittaa seikkailun 50 000 euron leikkirahalla. Saat hyvän käsityksen optiokauppojen toiminnasta ennen kuin otat seuraavan askeleen oikean rahan käyttöön. Kuten muillakin meklareilla, vaaditaan ensimmäinen tilillepano ennen kuin saat demotilin käyttöösi.

testing

UUDEN TILIN KÄYTTÖÖNOTTO

Tee näin kokeillaksesi kauppaa binäärioptioilla ilman riskejä:

  • Valitse hyvä meklari. Voit katsoa listan meklareista täältä.
  • Valitse sitten demotili, testitili tai vastaava rekisteröityessäsi.
  • Lataa ohjelmisto sivustolta vaadittaessa ja avaa sovellus (jotkut meklarit tarjoavat kaupankäyntiä suoraan ilman ladattavia sovelluksia).
  • Nyt voit aloittaa kaupankäynnin uudella demotililläsi. Valitset vain kaupankäynnin kohteen sekä toivomasi aikakehyksen sekä summan, jonka haluat sijoittaa. Muista, että sinun tulisi tehdä kauppaa samalla tavoin kuin tekisit, jos käyttäisit omia rahojasi.

LOPPUSANAT

Yhteenvetona suosittelemme todella demotilin käyttöä, jos olet aloittelija. Muista lukea säännöt, sillä moni meklari vaatii määrätyn talletuksen, ennen kuin voit ottaa käyttöösi demotilin. Kun sitten ryhdyt kaupankäyntiin, on parempi unohtaa, että käyt kauppaa leikkirahalla ja suorittaa kauppaa niin kuin tekisit oikeallakin rahalla. Toivottavasti olet nyt ottanut ensiaskeleen tullaksesi hyväksi kaupantekijäksi.