24optionblacklogo
Hyödyt ja haitat
  • Useimmat lisenssit
  • Ilmaiseksi Demotili
  • Loistava foorumi & App
Ostosumman

€1 - €5000

92% maksettu vähintään €10 talletus
+ 30% bonus

IQ Option

LISENSSI

IQ Option perustettiin vuonna 2013 ja on erittäin vakavasti otettava toimija, jonka lisenssinumero on 247/14 ja jota säätelee Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Ruotsissa sitä säätelee myös Finansverket (FI). Yritys on myös rekisteröity The financial Conduct Authorityn (FCA) toimesta Iso-Britanniassa sekä vastaavissa instituutioissa Italiassa, Espanjassa, Saksassa, Ranskassa sekä Alankomaissa.

VAKAVASTI OTETTAVA TOIMIJA

IQ Optionilla on kokonaisuudessaan viisi lisenssiä erilaisista finanssi-instituuteista, ja suurin osa niistä on binäräoptioner.se:n edustamia meklareita. Myös NASDAQ suosittelee heitä parhaat ehdot ja asiakkaiden turvallisuuden tarjoavana alustana. Tästä johtuen heillä on erittäin hyvä maine, ja monien sijoittajien mielestä IQ Option on paras alallaan.

ALUSTA

IQ Optionin alusta on todella vaikuttava, heidän sivustonsa on tyylikäs ja tarkka sekä erittäin käyttäjäystävällinen. Saat esimerkiksi neljä kaaviota samaan ikkunaan ja voit tehdä monta kauppaa samalla kaaviolla samanaikaisesti. Voit muokata eri tavoilla sitä, kuinka data esitetään jne.
Löydät myös reaaliaikaiset uutiset ja reaaliaikaiset varoitukset trendien muuttumisesta. IQ Option tarjoaa myös hyviä sosiaalisia toimintoja. Voit esimerkiksi seurata muita sijoittajia ja tarkastella listoja kaikkein menestyksekkäimmistä kaupankävijöistä/sijoittajista.

Yritys panostaa myös sijoittajiensa kouluttamiseen ja heillä erinomainen, interaktiivinen koulutusjärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että IQ Option todella haluaa tavoittaa kokemattomammat sijoittajat, mikä on mielestämme positiivista.

OPTIOT

IQ Option tarjoaa tavallisia binäärioptioita sekä optioita kaikenlaisilla aikaväleillä, 60 sekunnista 1 tuntiin. He tarjoavat myös monen kuukauden mittaisia pitkäaikaisia investointeja.

He tarjoavat seitsemisenkymmentä raaka-ainetta, valuuttaparia, osakeindeksiä sekä yksittäisiä osakkeita. Binäärioptioden painopiste on valuuttapareissa ja osakkeissa. Raaka-aineista voit tehdä kauppaa vain kullasta ja osakeindekseistä ainoastaan suurimmat löytyvät IQ Optionista.

Bonus

IQ Optionilla on erilaisia bonustarjouksia joka kuukausi. Viimeisin näkemämme tarjosi 28% yli 80 euron talletukselle. Se voi tuntua hieman pieneltä, mutta toisaalta heidän liikevaihtovaatimuksensa ei koskaan ole 35%:a suurempi. Luku on matala ja mahdollisesti alan matalin.

Bonuksen lisäksi on IQ Optionilla valikoima kilpailuja ja turnauksia, jotka toimivat hyvänä kannustimena sijoittajille kaikkialla. Näiden turnausten voitoilla saa tienattua hyvät rahat, joten meille ne ovat myös eräänlainen bonus. Jos osallistut turnaukseen, kilpailet kaikkialta maailmasta tulevien sijoittajien kanssa. Yleensä tämä toimii niin, että sijoittaja, jolla on lopussa suurin tilibalanssi, voittaa suuren prosenttiosuuden kaikkien turnaukseen osallistuneiden sijoittajien kokonaisostoista. Tästä saattaa kerääntyä reilu summa.

DEMOTILI JA ERI TILITYYPIT

IQ Option tarjoaa alan parhaan demotilin. Rekisteröityessäsi saat pääsyn demotilille, johon on ladattu 1000 euroa virtuaalista valuuttaa. Siellä voit kokeilla kaupankäyntiä binäärioptioilla ilman rahojen menettämisen pelkoa. On hienoa, että aloittelija voi oppia käyttämään alustaa ja eri sijoitusmuotoja ilman oikeaa sijoittamista. IQ Optionin antelias demotili on yksi heidän suurimmista vahvuuksistaan.

Demotilin lisäksi löytyy IQ Optionilta kaksi erityyppistä tiliä. IQ Option Real-tili, joka alkaa 10 euron talletuksesta, sekä IQ Option VIP-tili niille, jotka tallettavat 1000 euroa tai enemmän.

MOBIILI

IQ Option toimii myös mobiililaitteissa, sekä iOS että Android käyttöjärjestelmissä. Heidän sovelluksensa on fiksu ja helppo käyttää ja sinulla on mahdollisuus käydä kauppaa binäärioptioilla missä vain, kunhan käytössäsi on internet-yhteys. Sovellus on periaatteessa samanlainen kuin kaupankäyntialusta, vain pienemmässä koossa, joten jos haluat käyttää vain puhelinta tai tablettia, se on mahdollista ilman että tärkeiden toimintojen menettämistä.

TALLETUKSET JA NOSTOT

IQ Option herättää jälleen kunnioitusta ennätysnopeilla talletuksillaan ja nostoillaan. IQ Option ottaa turvallisuuden erittäin tosissaan, joten tehdäksesi ensimmäisen talletuksen, täytyy asiakirjojesi olla hyväksyttyjä, mikä nykyaikana on nopea prosessi. Pienin talletus on 1 euro ja pienin nosto 10 euroa päivässä. Näiden käsittely kestää vain yhden työpäivän, joka on kaksi kertaa niin nopeaa kuin kilpailijoilla.

ASIAKASPALVELU

Sivustolla saa englanninkielistä asiakaspalvelua ympäri vuorokauden. Asiakastukeen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, sivuston kaavakkeella ja live chatin tai Skypen välityksellä. Asiakaspalvelijat vastaavat pienen ajan päästä. Pieni miinus on, ettei heillä ole asiakaspalvelua suomeksi. IQ Optionilla on myös erittäin hyvä ja kattava FAQ-osio, joten ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun, kannattaa tarkistaa löytyisikö vastaus kysymykseesi sieltä.

YHTEENVETO

IQ Optionin strategiana on heidän itsensä mukaan tarjota alan parhaat ehdot ja siinä he onnistuvatkin miltei täydellisesti. Pidämme kovasti heidän alustastaan, anteliaasta demotilistään sekä jopa 92 %:n suoritusmahdollisuudesta. Bonustarjoukset vaihtelevat mutta heillä on alhaiset liikevaihtovaatimukset. Nopeat talletukset ja nostot sujuvat ilman ongelmia, joten kannattaa katsastaa myös ne. Kun on kyse optioista, on mukana enemmän rajoituksia, koska yritys keskittyy juuri aloittelijoihin binäärioptioiden saralla. Tämän lisäksi heillä ei myöskään ole suomenkielistä asiakaspalvelua, joten arvosana laskee näiden asioiden vaikutuksista hieman.