Kaupankäynti binäärioptioilla älypuhelimella

Aikana julkaistut ,  

Oletko sinä yksi heistä, joka ei voi irtaantua kännykästä tai älypuhelimesta? Silloin jo varmasti tiedätkin, että voit käydä kauppaa binäärioptioilla suoraan puhelimellasi! Jos et jo ole keksinyt kaupankäyntiä suoraan mobiililaitteella, on tämä sinulle täydellinen opas!

MIKSI BINÄÄRIOPTIOT MOBIILISSA?

Binäärioptiot ovat yhtä uusia kuin on jännittävä ja fantastinen tilaisuus tienata vähän ylimääräistä rahaa. Binary options- kaupankäynti, binäärioptiot suomeksi, on hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain tietokoneen ja vähän tietoa, tai mikset voisi kokeilla investoida suoraan kännykän avulla.

Binäärioptiot ovat houkuttelevat markkinat, jotka nyt ovat erittäin vahvassa kasvussa, lisää meklareita ilmaantuu koko ajan ja mahdollisuudet tuntuvat loputtomilta. Investoiminen binäärioptioihin suoraan matkapuhelimella on hyvin yksinkertaista ja useimmat suuret meklarit tarjoavat nykyään mobiilipohjaisen alustan. Täällä voit avata tilin, löydät informaatioita ja optioita (joskin rajoitetussa määrin) riippumatta siitä, istutko bussissa tai seisotko jonossa vai oletko muuten vaan liikkeellä. Voit seurata tilitapahtumiasi ja aktiivisia kauppojasi riippumatta siitä, missä olet. Ei myöskään ole epätavallista, että meklarit saattavat tarjota erikoisia bonuksia mobiilialustojen käyttäjille. Muista siis tarkistaa meklariltasi erikoistarjoukset mobiilikaupankäyntiin, ettet menetä mitään.

bophone-1

ALUSTA JA OHJELMISTO

Jos olet halukas kokeilemaan binäärioptioita puhelimessa tai tabletissa, löytyy useimmilta meklareilta jonkinlainen alusta tätä varten. Ei pitäisi olla eroa sillä, onko käytössäsi puhelin varustettu iOS tai Android/Windows -alustalla. Eri meklarit tarjoavat erityyppisiä ohjelmia, joko applikaatioina tai sovelluksina, jotka täytyy ladata puhelimellesi.

Ladataksesi applikaation tai ohjelman kaupankäyntiä varten tulee sinun vierailla puhelimesi sovelluskaupassa. Joissain tapauksissa sinun täytyy ladata ohjelmisto meklarin omalta nettisivustolta. Ladattuasi ohjelman sinun tulee pystyä kirjautumaan ilman ongelmia, tietysti oman tilisi tiedoilla. Jos meklarillasi ei ole omaa applikaatiota tai ohjelmistoa, on sivusto useimmiten jo valmiiksi sopiva mobiililaitteille, eikä sinun tarvitse ladata mitään muuta. Riittää, että kirjoitat meklarisi nettiosoitteen laitteeseesi sekä klikkaat OK, jonka jälkeen voit tavallisilla tilitiedoillasi kirjautua sisään ja aloittaa kaupankäynnin.

BINÄÄRIOPTIOIDEN TARJONTA MOBIILIALUSTOILLE

Kuten pelattaessa mobiilikasinolla, saattaa binäärioptioidenkin tarjonta olla rajoitettua. Ei siis ole epätavallista, että tarjolla on vain pieni määrä meklarin koko binäärioptio-tarjonnasta. Sitä, miksi näin on, emme tiedä. Toki meklarin tulee aina tiedottaa tarjonnastaan vieraillessasi heidän kotisivuillaan, monella on kokonaan binäärioptioiden mobiilikauppaan erikoistunut sivu. Täältä löydät kaiken tarvittavan tiedon rekisteröityäksesi ja muistaaksesi juuri tämän meklarin. Jos siis etsit jotain tiettyä optiota, kannattaa aina tarkastaa tarjonta, ennen kuin valitset meklarin, muuten saattaa olla, ettei juuri kyseinen optio ole tarjolla mobiilialustalle.

BONUS JA BINÄÄRIOPTIOT

Jotkut meklarit tarjoavat jonkinlaisen sisääntulo- tai tervetuliaisbonuksen rekisteröityessäsi ja aloittaessasi kaupankäynnin binäärioptioilla. Ei myöskään ole harvinaista, että on erikoistarjouksia, jotka koskevat vain kaupankäyntiä mobiililaitteella. Tarkista aina meklariltasi ennen kaupankäynnin aloittamista, bonusinfo on yleensä suoraan aloitussivulla tai kun lataat applikaation/ohjelman.

On myös meklareita, jotka tarjoavat asiakkailleen erikoistuneen tilinhoitajan, tämä henkilö huolehtii tilistäsi ja vastaa kysymyksiisi. Tänne voit aina kääntyä, jos tarvitset apua tai haluat tietää jotain erikoista kaupankäynnistä tai tilistäsi. Useimmiten sinulle osoitetaan kontaktihenkilö jo rekisteröitymisvaiheessa, käytä hyväksesi mahdollisuutta kysyä optioiden mobiilikauppaan liittyviä kysymyksiä. Suosittelemme, että vaatimukset ja säännöt luetaan huolellisesti, ennen kuin hyväksytään bonukset, yleensä bonukset on sidottu kierrätysvaatimukseen sekä erikoisiin sääntöihin. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee sijoittaa saamasi bonus määrättyjä kertoja ennen kuin voit ottaa siitä voittoja. Tämä ei kuitenkaan ole kovin vaativaa binäärioptioiden tapauksessa koska palautusprosentti voi olla jopa 85% sijoittamastasi summasta.

Yhteenveto mobiililaitteiden binäärioptioista

Kaupankäyminen binäärioptioilla, englanniksi binary options, on yhtä hauskaa kuin jännittävää ja kannattavaa. Voitot ovat suuria ja, jos sinulla vain on osaamista ja tietoa, ei tuloksen teko ole vaikeaa. Sama koskee kauppaa mobiililaitteilla, näin voit seurata optioitasi ja tiliäsi missä ikinä oletkaan ja voit tehdä helposti uusia investointeja. Toki optioiden tarjonta on jonkin verran pienempää, kun valitset kaupankäynnin mobiililaitteella. Tämä kannattaa pitää mielessä kun teet valinnan pöytäkoneen ja mobiililaitteen välillä. Muista myös tarkistaa tilinhoitajaltasi josko mobiililaitteisiin liittyy jotain erikoistarjouksia tai bonuksia. Jos näin on, valitse sen kaupankäyntialustaksi, sekä muista että aina voi neuvotella paremmat ehdot!
Onnea kaupankäyntiin!

Happy trading!