Meklarit

Meklarit

Ostosumman

Minimitalletuksen

Maksu

Bonus

Linkit

€25 >

€200

70%

100%

€1 - €5000

€10

92%

30%

€1 - €8000

€250

90%

100%

€100 >

€10

85%

100%

€5 - €1500

€100

85%

-

€250 - €6000

€20

85%

100%

-

€200

81%

-

€24 - €200k

€250

89%

30%

BINÄÄRIOPTIOKAUPPA

Binäärioptioiden kauppaa hallinnoivaa tahoa kutsutaan meklariksi tai binäärioptiomeklariksi. Meklarit tarjoavat alustan kaupankäyntiä varten ja sitä voi käyttää niin tietokoneilta, tableteilta kuin kännyköiltäkin. Sivustollamme esitellyt meklarit ovat kaikki lisensoituja ja EU:ssa tehtävään rahoitusvälinekauppaan hyväksyttyjä toimijoita. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tehdä binäärioptiokauppoja näiden meklarien välityksellä ilman, että sinun tarvitsee pelätä törmääväsi huijareihin.

Binäärioptiot.se -sivustolla esitellyt meklarit on asiantuntijoidemme testaamia ja arvioimia. Kirjoitamme siis omista kokemuksista ja näkemyksistämme meklareista. Olemme listanneet joitakin arvostelukriteerejä, joita pidämme tärkeinä binäärioptiomeklaria valitessa ja suosittelemmekin, että luet kaikki arvostelumme ennen meklarivalintaasi.

How to trade

Arvosteluperusteet

Ensimmäinen ja tärkein kriteeri on lisensointi. Emme suosittele, sen paremmin kuin arvostelekaan meklareita, joilla ei ole lisenssiä Euroopasta ja EU:sta. Euroopan ulkopuolella lisensoituja meklareitakin on olemassa. Emme kuitenkaan suosittele heidän käyttöään, sillä emme tunne riittävän hyvin näiden maiden markkinoita ja emme voi sanoa varmuudella toimijoiden olevan luotettavia.

Esittelemme viisi kohtaa, joiden avulla näet nopeasti alimman talletuksen määrän, pienimmän ja suurimman sijoituksen välin ja tuoton. Nämä vaihtelevat meklareittain.

Lisenssi

Ensimmäiset asiat, jotka meklarista kerromme, on milloin se on aloittanut toimintansa, mistä lisenssi on hankittu, muut mahdolliset lisenssit tai muuta vastaavaa tietoa siitä, että kyseessä on vakavasti otettava toimija.

Alusta

Käymme yleisesti läpi kaupankäyntialusta ja sen ohjelmiston. Onko se käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen? Onko se houkutteleva ja jännittävä, niin että siellä viihtyy vai onko se sekava?

Demotili

Millaista koulutusmateriaalia löytyy ja onko meklarilla demotilimahdollisuutta? Jos demotili on, mitä vaaditaan, että sen saa käyttöönsä?

Optiot

Optioiden tarjonta, millaisia optiotyyppejä meklarilla on ja mitkä ovat perusteena olevat varannot.

Bonus

Tarjoaako meklari bonuksen ja mitä siihen kuuluu? Jos bonusta ei ole, onko meklarilla tarjottavanaan jotakin muuta kivaa, esimerkiksi kilpailuja, turnauksia yms., jotka innostavat sijoittamaan.

Talletukset ja nostot

Onko tallettaminen ja nostaminen sujuvaa vai onko se jollakin tapaa hankalaa tai kestää pitkään.

Asiakaspalvelu

Kuinka avuliasta asiakaspalvelu on, onko asiakaspalveluun helppo saada yhteyttä ja onko asiakastukea saatavana suomeksi?
Nämä ovat kriteerimme binäärioptiomeklarien arvioinnissa. Lopuksi pieni yhteenveto ja omia ajatuksiamme yksittäisten meklarien hyvistä ja huonoista puolista. Voit luottaa siihen, että olemme testanneet itse jokaista meklaria ja tunnemme tuotteen, jonka arvoimme ja josta kirjoitamme.