stockpair-logo
Hyödyt ja haitat
  • Innovatiivisia vaihtoehtoja
  • Hyvän alusta
  • Palkittu välittäjä
  • Hidas tuki pienemmille asiakkaille
Ostosumman

€250 - €6000

85% maksettu vähintään €20 talletus
+ 100% bonus

Stockpair

LISENSSI

Stockpair perustettiin vuonna 2010 ja sen kotipaikka on Limassol Kyproksella. Sitä pidetään hyvin vakavasti otettavan meklarina, jota säätelee CyprusSecurities and Exchange Comission (CySec). Lisenssinumero on 229/14. Se on myös European Union Markets in Financial Instruments Directiven (MiFID) tarkkailun alaisena.

VAKAVASTI OTETTAVA TOIMIJA

Stockpair oli ensimmäinen meklari, joka aloitti kaupankäynnin parioptioilla. He ottavat turvallisuuden hyvin vakavasti ja tarjoavatkin sijoittajilleen Investment CompensationFundin (ICF). Tämä tarkoittaa, että saat 2% sijoituksistasi takaisin 20 000 euroon saakka, olet sitten tienannut sijoituksillasi tai et.

ALUSTA

StockPairin tavoitteena on tarjota eri kokemustason kaupankävijöille ammattimainen, helposti ymmärrettävä ja turvallinen kaupankäyntiympäristö. Alusta on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen, ilman hankalia ammattitermejä ja räikeitä kuvia, jotka vievät huomion pois itse asiasta. Käyt kauppaa suoraan verkossa, eikä minkäänlaisen ohjelmiston lataaminen ole tarpeellista.

OPTIOT

Kuten meklarin nimi antaa ymmärtää, ovat he keskittyneet lähinnä osakkeisiin ja osakepareihin (stock pair). Täällä voi käydä kauppaa perinteisillä binäärioptioilla, jossa ennakoit, nouseeko vai laskeeko finanssi-instrumentti (valuutta, osake, raaka-aine).

Parioptiot ovat optioita, joissa kaksi osaketta laitetaan vastakkain. Parioptiot perustuvat kahden option väliseen suhteelliseen suoritukseen. Kun käyt kauppaa binäärioptioilla, on markkinoiden liikkeillä suuri vaikutus kauppaan. Parioptioissa ei markkinoilla ole mitään merkitystä, sillä ainoastaan suhteellisella kasvulla on merkitystä. Tarkastelet optioiden (Pari) hinnan nousua sen sijaan, että sijoittaisit tiettyyn optioon. Parioptioita on sekä kiinteitä että muuttuvia.

Kiinteät parioptiot ovat optioita, joissa ennakoidaan, kuinka paljon korkeammalle toinen optioista päätyy tiettynä ajanjaksona. Ajanjakso voi olla yhdestä minuutista muutamaan päivään ja korvaus on kiinteä ja jaettu tasaisesti kummallekin optiolle.

Muuttuvat parioptiot ovat optioita, joissa on suhteellinen kerroin, mikä tarkoittaa se, miten paljon sijoitus tuottaa riippuu siitä, kuinka paljon option arvo nousee suhteessa toiseen optioon. Osinkojen maksu tapahtuu aina päivän, viikon tai kuukauden lopussa.

KIKO-optiot on innovaatio, joka löytyy vain Stockpairilta. KIKO:jen kanssa päätät, saavuttavatko ne korkeamman vai matalamman hintarajan ensiksi, huolimatta aikarajoituksista. Jos optiosi saavuttaa valitsemasi rajan ensin, on se KNOCK IN ja olet 2In the money”. Jos se saavuttaa vastakkaisen rajan, on se KNOCK OUT ja olet “OUT of the money”, etkä saa korvausta.

Esimerkkejä Stockpairin tarjoamista sijoitusmahdollisuuksista:
Raaka -aineet: Kulta, Hopea, Öljy, Kaasu
Valuutat: EUR/USD, GBP/USD, EUR/JPY, EUR/GBP, AUD/USD
Pörssi-indeksit: Dow Jones, Nasdaq Composite, IBEX- 35, CAC, Nikkei 225
Osakkeet: Coca-Cola, Facebook, Apple, Google, Nike

Bonus

Stockpair tarjoaa ainutlaatuisen bonuksen kaikille sijoittajille, jotka rekisteröityvät binäraoptioner.se kautta. Saat 10 riskitöntä sijoitusta 25€:n asti, joka tarkoittaa yhteensä 250€ bonusta. Saat bonuksen klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja se edellyttää vähintään 350€ talletusta.

Saat 10 riskitöntä sijoitusta 25€ asti. NOUDA BONUKSESI TÄÄLTÄ!
Yrityksellä on myös meneillään monia kampanjoita ja bonuksia. Kaikissa bonuksissa on liikevaihtovaatimus, joka sinun pitää täyttää, ennen kuin saat nostettua voittosi.
Stockpair järjestää usein turnauksia, joissa kilpaillaan siitä, kuka sijoittajista ansaitsee eniten rahaa tiettynä ajanjaksona. Tämä on mukava tapa saada lisänäkyvyyttä, mutta muista, ettet panosta enemmän rahaa kuin mihin sinulla on varaa.

DEMOTILI JA TILITYYPIT

Stockpairilla saa yksittäistapauksissa demotilin, joka on osa valmennusprosessia, kuitenkin vain yhdessä oikean tilin kanssa. Demotilin avaa tilinhoitaja ja pienin talletus on 500€. Useimmat Stockpairia käyttävät sijoittajat eivät käytä demotiliä.

Stockpair tarjoaa yhden perustilin ja neljä erilaista premium-tiliä – Hopea, Kulta, Platina sekä VIP. Saavutat nämä eri tasot tallettamalla rahaa tilillesi ja sinut nostetaan automaattisesti seuraavalle tasolle. Palkintoina on myös muita etuja, kuten kaupankäynnin kontrolli, markkinakatsaus sekä henkilökohtainen kaupankäynnin asiantuntija.

MOBIILI

Jos haluta käydä kauppaa puhelimella tai tabletilla, tarjoaa Stockpair sovelluksen sekä iPhonelle että Androidille. Sovelluksen voi ladata Google Playsta ja App Storesta. Sovelluksen avulla voit tehdä joustavasti kauppaa binäärioptioilla ja osakepareilla suoraan mobiililaitteestasi. Sovelluksen avulla voit päivittää tietoa markkinoista reaaliaikaisesti, etkä koskaan menetä mahdollisuutta hyvään kauppaan.

TALLETUKSET JA NOSTOT

Talletukset ja nostot on helppo tehdä turvallisesti Stockpairilla. Voit käyttää tiliäsi Amerikan dollareissa, euroissa tai Englannin punnissa. Kun olet valinnut tilivaluuttasi, kaikki tilin rahansiirrot, mukaan lukien talletukset, nostot ja kaupat tehdään kyseisellä valuutalla.
Noston tekemiseen voi mennä kaksi työpäivää plus se aika, jonka pankkisi tarvitsee pyyntösi käsittelemiseen.

Voit siirtää rahaa tilillesi ja tililtäsi luotto- tai pankkikortilla, kuten myös muilla maksutavoilla kuten Skrill, Trustly, Neteller jne. Voidaksesi toimia turvallisesti Stockparin alustalla, tulee sinun varmentaa tilisi henkilöllisyystodistuksella.

ASIAKASPALVELU

Stockpairillä ei ole suomenkielistä asiakaspalvelua. Suomalaiset sijoittajat voivat ottaa yhteyttää englanninkieliseen asiakaspalveluun puhelimitse numerossa +44 2030269430, sähköpostitse osoitteessa support@stockpair.com tai sivuston live chatin kautta.

Asiakaspalvelu priorisoi yhteydenotot sen mukaan, minkä tason tili sinulla on, joten pelkällä perustilillä saattaa olla vaikea saada apua nopeasti. Tämä on mielestämme selkeä miinus.

YHTEENVETO

Stockpair on vakavasti otettava meklari, jonka alusta on voittanut monia palkintoja. Se on helppo käyttää ja tarjoaa selkeät opasteet, mihin sitten haluatkaan mennä. Sinä valitset kauppatyypin, summan, aikajakson ja lukumäärän – kaikki on suunniteltu hyvää kaupankäyntikokemusta silmällä pitäen. Lisäkiitosta tulee innovatiivisista parioptioista ja cashback-systeemistä. Mutta koska heillä ei ole demotiliä, laskee arvosana huomattavasti. Mutta kaiken kaikkiaan on Stockpair hyvä binäärioptiomeklari.