topoptionlogo
Hyödyt ja haitat
  • Korkea laatu ja turvallisuus
  • Low talletusvaatimuksia
Ostosumman

€100 >

85% maksettu vähintään €10 talletus
+ 100% bonus

Top Option

Yleiskatsaus: Top Option

Top Option on yksi suositummista binäärioptiomeklareista tänä päivänä. Yritys on, kuten monet muutkin binäärioptiomeklarit, lisensoitu Kyproksella. Top Option tarjoaa sekä turvallisuutta sekä matalan talletusvaatimuksen – kummatkin asioita, joita odotamme hyvältä binäärioptiomeklarilta!

Top Optionin ohjelmisto

Top Option on eräs monista binäärioptiomeklareista, jotka käyttävät KeyStone-ohjelmistoa. Tämä on tavanomaisin alusta binäärioptioiden maailmassa, meille asiakkaina se on erittäin suuri etu. Meidän ei tarvitse opetella montaa eri ohjelmistoa, vaan voimme helposti ja joustavasti vaihdella eri meklareiden välillä.

KeyStone-alusta on erittäin helppo oppia, täällä voimme käyttää seuraavia ominaisuuksia: Option Builder, One Touch, Call/Put sekä Meta Charts. Top Otion tarjoaa myös erään mallin 60 sekunnin sijoituksesta yhdessä KeyStonen kanssa. Siitä on nopeasti tullut yksi suosituimmista binäärioptioilla käydyn kaupan metodeista, sillä malli tarjoaa korkean tuoton lyhyessä ajassa. Sijoitat siis vain 60 sekunniksi sen sijaan, että itse määrittelisit aikavälin.

Kaupankäynti Top Optionilla

Kun valitset Top Optionin, on käytössäsi suuri valikoima sijoitusmahdollisuuksia, täältä löytyy jopa 180 erilaista optiota. Toisin sanoen tämä on meklari, joka tarjoaa suuren portfolion binäärioptioita.

Kun olet kirjautunut tilillesi, saat yksinkertaisen ja kattavan näkymän kaikista kaupoistasi kaupankäyntitaulukkojen avulla. Tämä esitetään keskellä näyttöä “main view”-kohdassa ja se on hyvä tapa tarkastella erityisesti portfoliotasi.

Top Optionilla voit käydä kauppaa seuraavilla tuotteilla:

  • High/Low – perinteisempi tapa käydä kauppaa binäärioptioilla, jossa päätät, kuinka raaka-aineen, valuutan tai osakkeen arvo nousee tai laskee tietyllä aikavälillä.
  • Above/Below – tässä päätät, nouseeko vai laskeeko tuotteen arvo tiettyjen rajojen puitteissa tietyllä aikavälillä.
  • StrategiX – tämä sopii sijoittajille, joilla on hieman enemmän kokemusta binäärioptioista. Tässä käydään kauppaa neljällä samassa paketissa olevalla, hieman eksoottisemmalla optiolla.
  • Short Terms – Nämä ovat nopita optioita, voit valita 30 sekunnin, 60 sekunnin, 120 sekunnin tai 5 minuutin välillä.

Kun käyt kauppaa binäärioptioilla, voit valita seuraavista:
Valuutat – EURO, USD, GBP, CAD, JPY ja AUD
Osakkeet – IBM, Amazon, Google, eBay ja Microsoft
Raaka-aineet – Hopea, Kulta, Maakaasu ja Öljy
Indeksit – Dubai Index, Dow Jones, NASDAQ ja Hang Seng

Top Option on käytettävissä myös puhelimessa tai tabletissa, tällä tavoin kaupankäyntisi kulkee mukana kaikkialla ja sinulla on suora pääsy tilillesi.

Asiakaspalvelu Top Optionilla

Tapa meklari tarjoaa hieman ekstraa, sillä luvassa on puhelinkeskustelu, kun olet rekisteröitynyt uudelle tilillesi. Top Optionilla sinulla on käytössäsi henkilökohtainen tilinhoitaja sekä kaupankäyntivalmentaja. Jos sinulla on kysyttävä tilistäsi, ota yhteyttä näihin henkilöihin.

Jos sinulla on kysyttävää ennen tilisi rekisteröimistä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä chat-toimintoa sivustollamme. Top Option palvelee asiakkaitaan englanniksi, ruotsiksi, espanjaksi, saksaksi, italiaksi, arabiaksi, japaniksi ja ranskaksi.

Voit myös tavoittaa Top Optionin sähköpostilla osoitteesta: support@topoption.com

Top Option lyhyesti

Tämä meklari panostaa erityisesti asiakkuuteesi tarjoamalla omistautunutta kauppavalmennusta sekä henkilökohtaisen tilinhoitajan. Tarjolla on myös useampia kaupankäyntipaikkoja ja tavallisimmat talletustavat, kuten luottokortti ja pankkisiirto. Voit myös käydä kauppaa binäärioptioilla matkapuhelimellasi ja valita useampia kaupankäynnin muotoja.